x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un șofer fără permis a provocat un accident grav în Vaslui

Un șofer fără permis a provocat un accident grav în Vaslui

02 Apr 2017   •   14:00
Un șofer fără permis a provocat un accident grav în Vaslui

Un bărbat de 31 de ani, din comuna Tutova, care nu deține permis de conducere auto pentru nici o categorie de autovehicole, a fost autorul unui accident grav, produs ieri în jurul orelor 18.00 pe DE 581, în comuna Tutova.

Acesta se deplasa pe drumurile publice cu un tractor la care era atașat un utilaj de discuit, iar la un moment dat a ieșit în DE 581 fără a se asigura. Inevitabilul s-a produs, tractorul intrând în coliziune cu un autoturism Dacia Papuc cu număr de Galați, care circula regulamentar dinspre Bârlad spre Tecuci.

Șoferul autoturismului Dacia, de 30 de ani și pasagerul din dreapta sa, un tânăr de 18 ani, ambii din județul Vrancea, au suferit răni la nivelul capului. Tânărul de 18 ani a suferit politraumatisme și a fost transportat cu ambulanța la spitalul din Bârlad.

Polițiștii veniți la fața locului au testat cu aparatul alcooltest ambii șoferi, rezultatele fiind negative. Șoferul vinovat de accident, s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a avea permis de conducere.

Traficul pe DE 581 s-a desfășurat cu dificultate mai bine de o oră de la producerea accidentului.

Sursa: vremeanoua.ro

×