x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un tânăr din Rovinari a fost arestat după ce a tâlhărit un bărbat în toaleta unei agenţii de pariuri

Un tânăr din Rovinari a fost arestat după ce a tâlhărit un bărbat în toaleta unei agenţii de pariuri

31 Mai 2018   •   14:32
Un tânăr din Rovinari a fost arestat după ce a tâlhărit un bărbat în toaleta unei agenţii de pariuri

Un tânăr de 19 de ani din Rovinari a fost arestat preventiv pentru 20 de zile, fiind acuzat că a agresat un bărbat de 44 de ani în toaleta unei agenţii de pariuri şi i-a sustras acestuia suma de 880 lei. 

Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Poliţia oraşului Rovinari a fost sesizată de un bărbat de 44 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în toaleta unei agenţii de pariuri, a fost agresat fizic de un tânăr de 18 ani, tot din localitate, care i-a sustras suma de 880 lei. 

"Tânărul a fost condus la sediul Poliţiei pentru continuarea cercetărilor, fiind dispusă reţinerea acestuia pe o perioadă de 24 ore şi introducerea în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj. La data de 30 mai, tânărul a fost prezentat Judecătoriei Târgu-Jiu, care a dispus faţă de acesta măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 20 zile", se mai arată în documentul citat. 

Aceeaşi sursă precizează că în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. AGERPRES

×
Subiecte în articol: bărbat talharit ronivari