x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un taximetrist sătmărean s-a ales doar cu o amendă, după ce a bătut un client cu o rozetă

Un taximetrist sătmărean s-a ales doar cu o amendă, după ce a bătut un client cu o rozetă

de Redacția Jurnalul    |    21 Noi 2022   •   18:09
Un taximetrist sătmărean s-a ales doar cu o amendă, după ce a bătut un client cu o rozetă

Un taximetrist din Satu Mare s- a ales cu o amendă penala după ce a bătut unu client, cu o rozeta.

.Incidentul s-a petrecut în 2018, iar judecătorii au ajuns la concluzia ca taximetristul nu poarta întreaga vina pentru cele întâmplate, el fiind provocat de client, care a fost pus pe scandal și l-a atacat primul pe taximetrist. Victima ceruse despăgubiri de 5000 de euro, dar judecătorii l-au refuzat, pe motiv că el a fost cel care a provocat întregul scandal, conform informațiilor PresaSM.

Din declaratia victimei

”La scurt timp a sosit un taxi si pe fondul unor discuţii contradictorii pe care le-a avut cu conducătorul auto, acesta din urmă i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul în zona feţei după care persoana vătămată a căzut la pământ”.

Care este versiunea taximetristul

 ”În timp ce se afla de serviciu la firma Vip Taxi a primit o comandă pe strada Careiului. În maşină a urcat o persoană de sex masculin, care a început să-i adreseze cuvinte si expresii jignitoare pe motiv că scaunul din dreapta nu era reglat pe măsura lui. Inculpatul a rugat acea persoană să se calmeze, dar aceasta a continuat să îl jignească, motiv pentru care inculpatul i-a solicitat să coboare. Astfel, inculpatul a coborât, a mers pe partea dreaptă pentru a-i deschide uşa şi în timp ce persoana vătămată cobora a sărit să îl lovească pe inculpat. Acesta s-a apărat şi probabil l-a lovit cu pumnul în zona fetei. Ulterior persoana vătămată a căzut pe jos, era inconştient si îi curgea sânge din zona capului, motiv pentru care, inculpatul a scos trusa de prim ajutor pentru a-l pansa si a sunat la ambulanta. După câteva minute a coborât soţia persoanei vătămate căreia i-a lăsat numărul de telefon pentru a-l suna în caz de nevoie”.

Astfel, judecătorii, au ajuns la concluzia că atât agresorul cât și victima au prezentat variante parțial neadevărate. Respectiv că taximetristul l-a lovit pe client cu pumnul, pe care avea o ”rozetă”, iar clientul a avut o atitudinea provocatoare.

×
Subiecte în articol: taximetrist amenda bataie