x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un vasluian și-a omorât nevasta în bătaie iar polițiștii au decis să-l cerceteze în libertate

Un vasluian și-a omorât nevasta în bătaie iar polițiștii au decis să-l cerceteze în libertate

19 Dec 2017   •   16:46
Un vasluian și-a omorât nevasta în bătaie iar polițiștii au decis să-l cerceteze în libertate

Un cioban din localitatea vasluiană Șuletea și-a bătut crunt nevasta, după ce acesta consumase băuturi alcoolice, în seara zilei de 16 decembrie.

Femeia fusese plecată la o rudă din sat iar la întoarcere, ciobanul băut și gelos a călcat femeia în picioare.

Din cauza durerilor atroce, femeia nu a putut  dormi toată noaptea iar mama acesteia a chemat salvarea.

Medicii din spital au descoperit cã femeia avea politraumatisme prin agresiune si traumatism toraco-abdominal sever. „A fost dusã în sala de operatie, iar când a fost deschisã s-a constatat cã femeia avea intestinul gros fisurat, iar materiile fecale au ajuns în abdomen, infectând toate organele. Practic era în soc septic, având si peritonitã. A decedat la orele 14.29, medicii nemaiputând sã facã nimic pentru ea”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtãtorul de cuvânt al spitalului bârlãdean, pentru bzv.ro.

După ce a fost declarat decesul femeii au fost anunțați polițiștii care l-au ridicat de acasă pentru cercetări însă aceștia au decis ulterior să-l lase în libertate.

Marcel Pletea, criminalul, s-a dus acasă unde a băut insecticid însă soacra sa a chemat salvarea iar medicii au reușit să-i salveze viața după ce i-au făcut spălături stomacale.

Dosarul a fost înaintat procurorului criminalist de la Parchetul de pe lângã Tribunalul Vaslui, pentru a se efectua cercetãri cu privire la comiterea infractiunii de loviri cauzatoare de moarte, urmând a fi cercetate împrejurãrile în care s-a produs leziunea care a condus cãtre deces.

Cei doi au 5 copii care acum au rămas fără părinți.

×