x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Accident grav în Timiș. O persoană a murit și alte două sunt inconștiente

UPDATE Accident grav în Timiș. O persoană a murit și alte două sunt inconștiente

21 Aug 2022   •   09:36
UPDATE Accident grav în Timiș. O persoană a murit și alte două sunt inconștiente

Un accident grav, în care au fost implicate au autoturism și un TIR, a avut loc duminică dimineața pe DN 6, în județul Timiș. O persoană a murit și alte două au fost transportate la spital în stare de inconștiență.

O persoană a murit, iar alte două au fost duse la spital, în urma accidentului produs duminică dimineața pe DN 6, în județul Timiș, și în care au fost implicate un autoturism și un TIR.

Potrivit ISU Timiș, în accident au fost implicate un TIR încărcat cu fructe, în care se afla doar șoferul, și un autoturism cu 4 pasageri.

Pompierii au intervenit pentru extragerea a trei victime care au rămas încarcerate, două dintre acestea fiind inconștiente.

În urma efectuării manevrelor de resuscitare, o victimă a fost declarată decedată. Alte două victime au fost transportate spre spital.

Accidentul a avut loc pe DN 6 Timișoara-Lugoj, la intrare în localitatea Remetea Mare, județul Timiș, unde un autoturism a intrat frontal într-un TIR.

Traficul în zonă a fost oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

ȘTIRE INIȚIALĂ Un accident grav în care au fost implicate au autoturism și un TIR a avut loc duminică dimineața pe DN 6, în județul Timiș. Cinci persoane sunt rănite.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN 6 Timișoara-Lugoj, la intrare în localitatea Remetea Mare, județul Timiș.

Un autoturism a intrat frontal într-un TIR.

Potrivit primelor informații, cinci persoane din autoturism au fost rănite, dintre care două grav.

Traficul în zonă este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

 

 

×
Subiecte în articol: accident timiş