x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Restricții de circulație pe A1 Deva - Nădlac din cauza efectuării unor lucrări

UPDATE Restricții de circulație pe A1 Deva - Nădlac din cauza efectuării unor lucrări

13 Iul 2021   •   11:55
UPDATE Restricții de circulație pe A1 Deva - Nădlac din cauza efectuării unor lucrări

Pe autostrada A1 Deva - Nădlac sunt restricții de trafic din cauza unor lucrări de reparaţii la carosabil, transmite Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Acestea au fost impuse astfel:

- până la ora 16,00, pe sensul către Nădlac, între km 442+600 de metri - 443+800 de metri, localitatea Traian Vuia, judeţul Timiş, se realizează lucrări de reparaţii asfaltice. Se circulă doar pe a doua bandă, banda 1. Banda de urgenţă și banda a doua sunt restricţionate până la finalizarea lucrării;

- între orele 10,30 - 21,00, pe sensul către Deva, între km 455+020 de metri - 433+900 de metri, localitatea Balinţ, judeţul Timiş, se efectuează lucrări de reparaţii la carosabil. Circulaţia este restricţionată pe banda de urgenţă şi pe prima bandă.

ȘTIRE INIȚIALĂ Circulația rutieră este restricționată pe A1 Deva - Sibiu, timp de o săptămână, pentru efectuarea de lucrări la carosabil, transmite Centrul Infotrafic. 

Între km 292 - 290, pe sensul dinspre Sebeş către Sibiu, traficul se va desfășura pe prima bandă şi pe cea de urgenţă.

Conducătorii auto trebuie să ruleze cu prudenţă, să crească distanţa de siguranţă între autovehicule şi să se asigure înaintea schimbării benzii.

×
Subiecte în articol: restrictii trafic a1 deva sibiu