x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Urmărire ca în filme în Argeș. Ciocniri, baraje ale Poliției, focuri de armă și mii de euro

Urmărire ca în filme în Argeș. Ciocniri, baraje ale Poliției, focuri de armă și mii de euro

11 Dec 2018   •   22:22
Urmărire ca în filme în Argeș. Ciocniri, baraje ale Poliției, focuri de armă și mii de euro
Sursa foto: Captura Video

Doi bărbați și o tânără de 20 de ani sunt protagoniștii unui incident petrecut, marți seară, în județul Argeș. Șoferul unui Porsche Panamera nu a oprit la semnalele polițiștilor, în Pitești, el trecând prin trei filtre și accidentând, în goana sa, trei mașini.

Potrivit ultimelor informații, șoferul mașinii care a trecut de trei filtre ale polițiștilor nu avea permis de conducere.

În mașina dată în consemn în Argeș și Dâmbovița se aflau trei persoane: Dumitru Marius (37 de ani), din Argeș, Valentin Bălșanu (34 de ani), din Curtea de Argeș, și Alexandra Filofteia Duminică, de 20 de ani.

Dumitru Marius a fost eliberat condiționat din pușcărie în luna octombrie. El a fost condamnat pentru tâlhărie. 

Marți seară, polițiștii din Argeș au făcut semn șoferului unui autoturism Porsche Panamera să oprească, însă acesta în loc că tragă pe dreapta, a accelerat şi a dispărut.

Șoferul a reușit să ajungă în zona Podul Viilor, la intrarea pe Autostrada Pitești - București, unde era aşteptat de un echipaj al Serviciului Rutier Argeş. Polițistul de la rutieră ar fi tras mai multe focuri de armă, dar șoferul nu a oprit nici de această dată, scrie Observator.

În goana sa, șoferul a tamponat două mașini și a intrat pe autostrada A1, pornind în viteză spre București.

După ce a trecut de un al treilea filtru, la Găești, șoferul a lovit un alt treilea autoturism pe raza localității Brăteşti, în apropiere de Târgovişte. Polițiștii au reușit să-i prindă pe cei trei, fiind duși la audieri.

În mașina celor trei au fost găsite mai multe sume de bani: 2000 franci elvețieni, 1.700 euro, 100 dolari și câteva sute de lei.

×
Subiecte în articol: porsche panamera