x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ursoaică cu trei pui, în zona unui supermarket aflat pe o arteră importantă la intrarea în Braşov

Ursoaică cu trei pui, în zona unui supermarket aflat pe o arteră importantă la intrarea în Braşov

07 Noi 2017   •   08:15
Ursoaică cu trei pui, în zona unui supermarket aflat pe o arteră importantă la intrarea în Braşov

O ursoaică cu trei pui a fost văzută marţi dimineaţa, în jurul orei 7,00, în zona unui supermarket de pe Calea Bucureşti din municipiul reşedinţă, o arteră foarte circulată la intrarea în Braşov dinspre Predeal, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ), Ciprian Aldea.

Potrivit sursei citate, după apelul la 112, în zonă a fost direcţionat un echipaj din cadrul Grupării Mobile Braşov format din şapte jandarmi. A fost anunţat şi reprezentantul Regiei Locale a Pădurilor Kronstadt care se va deplasa în zonă.

Se pare că un şofer de autobuz ar fi oprit şi ar fi luat în vehicul pietonii aflaţi în zonă pentru a nu fi atacaţi de animale.

În ultimele zile, urşii au atacat un tânăr din localitatea Hârseni de lângă Făgăraş, iar la Cabana Postăvarul din Masivul Postăvarul un urs a încercat să intre în cabană sâmbătă noaptea şi luni seara în jurul orei 19,00.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) al judeţului Braşov se întruneşte marţi, având ca temă înmulţirea atacurilor animalelor sălbatice în diverse zone ale judeţului. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: urs