x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un vagon cisternă a deraiat între stațiile Zoița și Râmnicu Sărat

Un vagon cisternă a deraiat între stațiile Zoița și Râmnicu Sărat

de Redacția Jurnalul    |    13 Mar 2024   •   14:15
Un vagon cisternă a deraiat între stațiile Zoița și Râmnicu Sărat

Un vagon de marfă a deraiat miercuri între stațiile Zoița și Râmnicu Sărat. Circulația feroviară prin zonă nu este blocată, anunță CFR.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar între stațiile Zoița și Râmnicu Sărat se desfășoară doar pe firul II, din cauza deraierii unui vagon cisternă din compunerea unui tren privat de marfă.

Deraierea vagonului s-a produs în jurul orei 12:30, pe firul I, între stațiile Zoița și Râmnicu Sărat, la km 158. Garnitura privată, care aparține operatorului GFR, are 33 de vagoane încărcate cu combustibil și asigura un transport pe relația Brazi - Borzești Bacău.

Până la finalizarea intervențiilor de repunere pe șină a vagonului deraiat, trenurile de călători, care sunt programate să tranziteze zona respectivă, circulă pe intervalul Zoița - Râmnicu Sărat doar pe firul II, din ambele sensuri.

Personalul feroviar al SRCF Galați va acorda sprijin tehnic necesar operatorului privat de marfă în procesul de repunere pe șină a vagonului respectiv, astfel încât reînscrierea în circulație a garniturii de marfă să se realizeze în condiții de siguranță, a precizat CFR.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: vagon deraiere