x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vâlcea: Nouă persoane au fost rănite întru-un accident rutier pe DN2

Vâlcea: Nouă persoane au fost rănite întru-un accident rutier pe DN2

21 Aug 2017   •   10:51
Vâlcea: Nouă persoane au fost rănite întru-un accident rutier pe DN2

Nouă persoane au fost rănite, între care patru grav, într-un accident de circulaţie produs luni dimineaţa, pe DN2 (E85), în localitatea Pufeşti din judeţul Vrancea, în care au fost implicate trei autofurgonete.

Potrivit informaţiilor furnizate AGERPRES de purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Florin Olaru, în accident au fost implicate trei autofurgonete, iar între victime se află şi doua minore, una de 10 ani, iar cealaltă de 15 ani.

"Este vorba despre o intervenţie a pompierilor din Focşani şi Adjud, pentru asigurarea zonei cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD cu personal calificat şi o autospecială de descarcerare. Din datele pe care le am, în accident au fost implicate trei autofurgonete. Au fost nouă persoane rănite, între care patru mai grav. Toate persoanele au fost transportate la Spitalul din Focşani. Printre victime se aflau şi două fetiţe cu vârstele de 10, respectiv 15 ani", a afirmat reprezentantul ISU Vrancea.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje ale Poliţiei, ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi cinci ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

După accident, în zonă s-a circulat restricţionat, pe un singur sens, alternativ, circa o oră.

×
Subiecte în articol: accident rutier