x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Lucrări pe Valea Oltului, în județul Sibiu: Se circulă în coloane

Lucrări pe Valea Oltului, în județul Sibiu: Se circulă în coloane

de Redacția Jurnalul    |    21 Apr 2023   •   19:36
Lucrări pe Valea Oltului, în județul Sibiu: Se circulă în coloane

Circulația rutieră se desfășoară cu dificultate, vineri seara, pe DN 7 - Valea Oltului, între județele Sibiu și Vâlcea fiind formate coloane, din cauza lucrărilor de reparații la carosabil care au loc în Boița, județul Sibiu.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că vineri seara valorile de trafic sunt ridicate pe DN 7 Pitești - Râmnicu Vâlcea - Sibiu, formându-se coloane de autovehicule, pe ambele sensuri de mers, între localitățile Tălmaciu și Lazaret, județul Sibiu.

În zona localității Boița au loc lucrări de reparații la carosabil (turnare covor asfaltic), traficul rutier fiind oprit în reprize de 20-30 de minute.

De asemenea, se circulă în coloană și pe tronsonul cuprins între mun. Rm. Vâlcea și loc. Milcoiu, pe sensul de mers către Sibiu.

Polițiștii acționează pentru fluidizarea traficului.

Șoferii sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor, să adapteze viteza condițiilor de trafic, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule și să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcției de deplasare.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: valea oltului lucrări