x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Jaf la sediul unei firme din Petroșani. Doi tineri, reţinuţi după ce au furat o caseta de valori

Jaf la sediul unei firme din Petroșani. Doi tineri, reţinuţi după ce au furat o caseta de valori

de Redacția Jurnalul    |    13 Mai 2023   •   23:40
Jaf la sediul unei firme din Petroșani. Doi tineri, reţinuţi după ce au furat o caseta de valori
Sursa foto: Hepta

Doi tineri au fost prinși după ce au intrat sâmbătă în sediul unei firme din Petroșani, județul Hunedoara, de unde au furat caseta de valori în care aflau aproximativ 10.000 de lei.

Poliția municipiului Petroșani a fost sesizată de către dispeceratul unei societăți de pază care a reclamat că ușa unei societăți comerciale situate pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Petroșani, a fost forțată.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că două persoane necunoscute au pătruns în interiorul societății prin efracție și au sustras o casetă de valori în care se afla o sumă de aproximativ 10.000 lei.

În urma cercetărilor desfășurate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Petroșani i-au găsit pe cei suspectați de comietrea faptei. Este vorba de un tânăr în vârstă de 26 de ani din comuna Dănești, județul Gorj și un alt tânăr în vărstă de 20 de ani din municipiul Vulcan, județul Hunedoara.

De asemenea, cutia de valori și prejudiciul declarat în sumă de 10.000 de lei au fost recuperat în totalitate.

Cei doi autori vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, cu propunere de luare a măsurilor legale.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: valori furt tineri