x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vaslui - Femeie în comă, după ce la spital i-a fost tratată hipertensiune cu o... clismă

Vaslui - Femeie în comă, după ce la spital i-a fost tratată hipertensiune cu o... clismă

10 Iul 2017   •   16:07
Vaslui - Femeie în comă, după ce la spital i-a fost tratată hipertensiune cu o... clismă
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Caz socant la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui, acolo unde familia unei femeie de 62 de ani acuzã medicii de tratament neglijent. Iordan Elena a ajuns la UPU, sâmbãtã dimineata, la ora 4, adusã de ambulantã. Acuza dureri de cap, iar o parte a corpului îi amortise.

Cadrele medicale de la UPU i-au luat analizele, i-au fãcut o clismã, considerând cã pacienta este constipatã, iar cinci ore mai târziu i-au dat drumul acasã, spunându-i cã nu are nimic grav. Dupã 15 minute de la externare, în timp ce astepta autobuzul în statia Traian, aceasta a cãzut la pãmânt. Suferise un atac cerebral.

Martorii au chemat ambulanta, care a transportat-o din nou la spital. Acum femeia se aflã în comã. “Cum e posibil ca unei femei despre care stii cã suferã de hipertensiune si despre care ti s-a spus cã-i amortise o parte a corpului, sã-i faci o clismã si sã o lasi sã plece, de una singurã, pe poarta spitalului? Am pus întrebãrile astea si medicilor, dar ne-au spus cã putem vorbi cu ei abia dupã ce facem si noi scoala pe care au fãcut-o ei. Ne-au dat afarã din cabinetul lor, apoi ne-au trântit usa în nas”, ne-a declarat una dintre nurorile Elenei Iordan.

Citește tot articolul pe Vremea Nouă

×