x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vaslui - Mama adolescentei înjunghiate de tată, găsită moartă

Vaslui - Mama adolescentei înjunghiate de tată, găsită moartă

01 Oct 2015   •   08:50
Vaslui - Mama adolescentei înjunghiate de tată, găsită moartă

Mama adolescentei de 16 ani, înjunghiată, miercuri, de tatăl său, a fost găsită moartă pe raza comunei Zăpodeni, din primele date ale anchetei rezultând că agresorul şi-a lovit de mai multe ori soţia cu un cuţit de tip 'baionetă', iar când fata a încercat să-şi salveze mama, a fost şi ea atacată cu cuţitul.

'Cei doi soţi au încercat o împăcare şi au mers la părinţii femeii dar pe drumul de întoarcere între ei a izbucnit o ceartă. Bărbatul i-a aplicat soţiei mai multe lovituri de cuţit iar când adolescenta a vrut să intervină pentru a aplana conflictul, a fost la rândul ei lovită de tată. Agresorul este căutat de poliţişti. S-a luat legătura cu el pe telefonul mobil dar nu a fost convins să se predea, el ameninţând că se va sinucide', a declarat, joi, procurorul criminalist Alice Ruja.

Bărbatul a aruncat trupul soţiei într-un şanţ, iar pe fiica sa a pus-o în portbagajul maşinii şi a abandonat-o la marginea unei păduri, din localitatea Poieneştii Deal, el fugind de la faţa locului.

Adolescenta a fost transportată la spital, starea sa fiind critică.

O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost găsită miercuri înjunghiată, abandonată la marginea unei păduri din localitatea vasluiană Poieneşti Deal.

×
Subiecte în articol: crima vaslui