x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vaslui: Persoane bănuite că au incendiat societăţi comerciale din oraşul Murgeni, audiate de poliţişti

Vaslui: Persoane bănuite că au incendiat societăţi comerciale din oraşul Murgeni, audiate de poliţişti

07 Mai 2017   •   12:55
Vaslui: Persoane bănuite că au incendiat societăţi comerciale din oraşul Murgeni, audiate de poliţişti

Patru persoane bănuite că ar fi incendiat mai multe societăţi comerciale din oraşul Murgeni au fost duse duminică la audieri, printre acestea aflându-se şi un poliţist de la Poliţia de Frontieră Fălciu, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui. 

''În această dimineaţă au fost puse în executare patru mandate de aducere emise de Judecătoria Bârlad, pe numele a patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 45 de ani, printre care şi un poliţist de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Fălciu. Persoanele sunt bănuite de comiterea infracţiunii de incendiere şi sunt audiate la Poliţia Murgeni. Urmează ca la sfârşitul audierilor să se stabilească măsurile legale'', a declarat, duminică, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Iulian Petre. 

Persoanele sunt bănuite că în perioada 2016 - 2017 au distrus prin incendiere societăţi comerciale din Murgeni, o fermă de animale şi chiar maşina fostului şef al Poliţiei Oraşului Murgeni. În urma acestor incidente şi după ce a fost informat cu privire la faptul că incendiile ar fi fost provocate, prefectul judeţului Vaslui, Isabel Bogdan, a declarat public faptul că va urmări ''cu atenţie şi îndeaproape acest caz''.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: incendii mungeni