x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO Crimă CUMPLITĂ într-un azil din Călărași. Un bărbat a fost înjunghiat pentru o bucată de salam

VIDEO Crimă CUMPLITĂ într-un azil din Călărași. Un bărbat a fost înjunghiat pentru o bucată de salam

22 Sep 2022   •   15:37
VIDEO Crimă CUMPLITĂ într-un azil din Călărași. Un bărbat a fost înjunghiat pentru o bucată de salam

O crimă a avut loc, ieri, într-un azil de bătrâni din Călărași. Camerele de supraveghere au înregistrat când un bărbat de 79 de ani a înjunghiat cu un briceag alți doi bătrâni.

Răniții au fost transportați la spital dar unul dintre ei a murit. Cearta a izbucnit la ora 5 dimineața în centrul Sfântul Antim Ivireanul din Călărași.

Camerele video au surprins momentul în care agresorul l-a atacat pe un alt bărbat, în vârstă de 80 de ani, în timp ce se afla pe hol. La incident au fost de față și două  asistente. Însă atacatorul nu s-a oprit după ce victima a căzut, înjunghiind-o în continuare cu un briceag. Cearta a pornit de la o bucată de salam. Însă angajații centrului de îngrijire spun că între cei doi bărbați exista o supărare mai veche. 

Din imagini reiese că una dintre asistente a încercat să-i acorde victimei primul ajutor, bărbatul având o hemoragie puternică. Totodată, un al treilea  bărbat, de 60 de ani, a intervenit între cei doi pentru a pune capăt conflictului dar a fost și el înjunghiat în picior. 

Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile. Însă acesta nu se află la primul omor. El și-a ucis soția în urmă cu 40 de ani și a fost închis timp de 15 ani. Bărbatul se afla în centrul de îngrijire din  2021 și nu avea probleme psihice, potrivit evaluării de luna trecută. 

×