x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO Hoți de LUX au furat dintr-un supermarket OBSCUR din Vișina. Au venit cu Uber-ul din Capitală

VIDEO Hoți de LUX au furat dintr-un supermarket OBSCUR din Vișina. Au venit cu Uber-ul din Capitală

30 Ian 2022   •   12:02
VIDEO Hoți de LUX au furat dintr-un supermarket OBSCUR din Vișina. Au venit cu Uber-ul din Capitală

Doi tineri spilcuiți au fost prinși într-un supermarket din Vișina, județul Dâmbovița, în timp ce furau produse de îngrijire personală. Cei doi tineri erau îmbrăcați luxos, bărbatul avea sprâncenele pensate și lanț la gât, în timp ce femeia avea operații estetice evidente. Cei doi ar fi venit cu un Uber de la București.

Gecile aveau buzunare interioare, care puteau ascunde zeci de kilograme de produse. Ei au fost surprinși în tmp ce furau produse de pe rafturi, găsindu-se asupra lor marfă în valoare de peste 900 de lei, scrie cronica-gaestiului.ro.

Furt Vişina

Administratorii supermarket-ului i-au văzut pe camere și au anunțat poliția.

Au fost opriți în zona caselor de marcat și obligați de oamenii legii să scoată produsele din buzunare. Cu unghiile lungi, sprâncenele micropigmentate și buzele mărite, tânăra de 27 de ani le-a spus polițiștilor că are un copil de crescut. Fratele ei are 20 de ani și a scos din buzunarele ascunse zeci de produse furate. 

Poliţist: Desfă geaca să o scuturăm puţin să vedem dacă mai aveţi ceva, nu punem mâna pe dvs. De ce faceţi asta?

Hoaţă: Am şi eu un copil mic acasă.

Poliţist: E corect ce aţi făcut?

Hoaţă: Normal că nu”  

„O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care poliţiştii au identificat la ieşirea din magazin două persoane, un bărbat şi o femeie, care aveau ascunse în interiorul jachetei mai multe produse pe care le-ar fi sustras din magazin”, a precizat IPJ Dâmboviţa. 

Au fost deschise dosare penale și continuă cercetările pentru desoperirea și a altor fapte săvârșite de cei doi frați. 

×
Subiecte în articol: furt