x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO. Un autobuz CT Bus, atacat cu pietre de un grup de copii. A fost spart unul dintre geamuri

VIDEO. Un autobuz CT Bus, atacat cu pietre de un grup de copii. A fost spart unul dintre geamuri

21 Iul 2020   •   16:43
VIDEO. Un autobuz CT Bus, atacat cu pietre de un grup de copii. A fost spart unul dintre geamuri
Sursa foto: primaria-constanta.ro

Un autobuz CT Bus, aflat în trafic, a fost atacat cu pietre, în zona Poarta 6, de un grup de copii, fiind spart unul dintre gemuri. În momentul respectiv, în mijlocul de transport în comun se aflau o femeie și un copil, a informat, marți, Primăria Constanța. Incidentul a avut loc luni, 20 iulie. 

„Viaţa călătorilor poate fi pusă în pericol de inconştienţa unora dintre noi. Un autobuz CT BUS care circula pe linia 2-43 a fost atacat cu pietre de un grup de copii neidentificaţi. Incidentul a avut loc seara trecută, în jurul orei 21,30, în zona staţiei Facultative pe sensul de mers spre Gară. Mai multe pietre au nimerit şi au spart un geam din stânga spate a mijlocului de transport în comun. O femeie şi un copil care se aflau în autobuz s-au speriat din cauza bubuiturilor", potrivit comunicatului de presă transmis de Primăria Constanţa.  

Momentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere din autobuz. 

„Pe imaginile suprinse cu ajutorul aparaturii video moderne din autobuze se vede un grup de copii teribilişti, care se află lângă calea ferată şi aruncă cu pietre spre mijlocul de transport în comun. Şoferul încetineşte pentru a evalua pagubele, timp în care tinerii se fac nevăzuţi. Sesizaţi de reprezentanţii CT BUS, poliţiştii Secţiei 5 au ajuns imediat la faţa locului şi au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au desfăşurat evenimentele", potrivit sursei citate. 

×
Subiecte în articol: ct bus autobuz atacat constanta poarta 6