x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO - Un copil de 10 ani a căzut de la 8 metri din cauza unei tiroliene lipite cu scoci

VIDEO - Un copil de 10 ani a căzut de la 8 metri din cauza unei tiroliene lipite cu scoci

14 Mai 2018   •   14:23
VIDEO - Un copil de 10 ani a căzut de la 8 metri din cauza unei tiroliene lipite cu scoci

Un accident șocant a avut loc duminică în Parcul Romanescu din Craiova, unde era instalată o tiroliană pentru amuzamentul publicului.

Un băiat în vârstă de 10 ani a căzut de la 8 metri înălțime la numai câteva secundă după ce s- urcat în tiroliană.

În imaginile care au fost date publicității de părinții copilului care spun că: ”Tiroliana era ruptă și legată cu bandă adezivă”
În imaginile trimise presei se vede cum coarda care face legătura între harnașamentul de siguranță și scripetele tirolianei s-a rupt.

Tatăl copilului îi acuză de gravă neglijență pe administratorii locului de joacă, pentru că tiroliana nu fusese reparată corespunzător.

”Tiroliana era ruptă și legată cu bandă adezivă în speranța că o să reziste. Noi am venit la locul de joacă și am ajuns la spital, iar acest lucru nu este normal“, a spus tatăl micuțului.

Polițiștii craioveni au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după ce duminică un copil în vârstă de 10 ani a căzut dintr-o tiroliană amplasată în Parcul Nicolae Romanescu. Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, declara că băiatul a căzut după ruperea corzii care face legătura între harnașamentul de siguranță și scripetele tiroliană.

×
Subiecte în articol: tiroliana parcul romanescu