x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO - Un medic stomatolog din București, urmărit cu focuri de armă de polițiștii din Mangalia

VIDEO - Un medic stomatolog din București, urmărit cu focuri de armă de polițiștii din Mangalia

01 Mai 2017   •   18:30
VIDEO - Un medic stomatolog din București, urmărit cu focuri de armă de polițiștii din Mangalia

Urmărire în trafic ca în filme de la Mangalia până pe podul de la Agigea, ce s-a soldat cu focuri de armă și imobilizarea unui șofer. Toate acestea s-au întâmplat în dimineața zilei de duminică, 30 aprilie a.c.

Șoferul, un medic stomatolog din București, a fost oprit pe podul de la Agigea și dus la sediul poliției din Mangalia, după ce nu a oprit la somația unui echipaj din Mangalia, a trecut printr-un baraj făcut de poliție la Eforie și a forțat și barajul format pe podul de la Agigea.

În jurul orei 08:00, în municipiul Mangalia unui șofer cu autoturism BMW seria 3 i s-a făcut semn să oprească de către un echipaj al Poliției Municipiului Mangalia. Nu a oprit la semnal și a continuat deplasarea în viteză.

La intrarea în Eforie Nord, un baraj format din două autospeciale și o motocicletă a fost forțat de autoturismul în cauză, una dintre autospeciale fiind zgâriată ușor, nefiind victime.

În zona podului de la Agigea, un alt baraj al poliției l-a oprit, după ce un polițist a efectuat un foc de avertisment în plan vertical. Potrivit datelor, șoferul se pare ca a consumat substanțe halucinogene. Conducătorul auto, Ciprian Untaru, are 40 de ani și este din București. A fost condus la sediul poliției din Mangalia pentru a fi testat și ulterior sa fie luate măsurile legale în consecință.

Ciprian Untaru a refuzat recoltarea de probe biologice. El nu mirosea a alcool și cel mai probabil era drogat. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia. I s-a întocmit dosar penal pentru refuz de a i se recolta probe biologice. După audieri, a fost reținut de Poliție pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: replicaonline.ro

×