x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Restricții de circulație în Alba și Caraș-Severin din cauza ploilor puternice

Restricții de circulație în Alba și Caraș-Severin din cauza ploilor puternice

de Redacția Jurnalul    |    06 Iul 2023   •   07:32
Restricții de circulație în Alba și Caraș-Severin din cauza ploilor puternice

Vremea rea continuă să facă probleme în țară. Sunt restricții de circulație în județele Alba și Caraș-Severin din cauza ploilor puternice.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1R Alba Iulia - Cluj-Napoca, la kilometrul 69+700 metri, între localitățile Horea și Mătișești, județul Alba, circulația rutieră este restricționată pe sensul de mers către Cluj, desfășurându-se pe un singur fir, ca urmare a efectelor produse de fenomenele meteorologice înregistrate în ultima perioadă.

De asemenea, în județul Caraș-Severin, pe DN 57B, la kilometrul 4+800 metri, în localitatea Oravița, în urma precipitațiilor abundente, s-a produs o alunecare de teren. Traficul se desfășoară pe jumătate de cale.

Pe celelalte drumuri din țară, circulația este normală. Șoferii sunt sfătuiți să planifice atent călătoriile în condițiile caniculei, să verifice presiunea pneurilor și funcționalitatea aerului condiționat, să evite conducerea obosiți sau sub influența alcoolului și să respecte regulile de circulație.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: alba caras-severin restricţii viitura