x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat din Caracal, acuzat că a violat și șantajat o copilă de 13 ani

Bărbat din Caracal, acuzat că a violat și șantajat o copilă de 13 ani

de Redacția Jurnalul    |    28 Mai 2024   •   23:30
Bărbat din Caracal, acuzat că a violat și șantajat o copilă de 13 ani

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Caracal, județul Olt, este acuzat că a ademenit o fată de 13 ani la el acasă și a violat-o, iar când aceasta a refuzat să mai dea curs invitației a șantajat-o. Individul a fost reținut.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, au reținut un bărbat în vârstă de 50 de ani, cercetat pentru viol și șantaj.

Oamenii legii au fost sesizați de către o femeie, din Caracal, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 13 ani, a fost victima infracțiunii de viol.

Din primele verificări, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Caracal au stabilit faptul că, în perioada august - decembrie 2023, un bărbat de 50 de ani, din Caracal, ar fi invitat minora la locuința acestuia, în repetate rânduri, unde ar fi constrâns-o să întrețină relații sexuale cu acesta.

Ulterior, bărbatul ar fi șantajat copila să întrețină un nou raport sexual cu acesta, întrucât minora ar fi refuzat să mai meargă la domiciliul acestuia.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și șantaj, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea de măsuri legale.

În urma probatoriului administrat, marți, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri legale.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: viol santaj copil bărbat