x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Zăpadă pe mai multe șosele din județul Iași

Zăpadă pe mai multe șosele din județul Iași

de Redacția Jurnalul    |    12 Dec 2022   •   07:20
Zăpadă pe mai multe șosele din județul Iași
Sursa foto: Hepta

Autoritățile anunță că un strat subțire de zăpadă s-a format pe mai multe șosele din județul Iași. Circulația mașinilor nu a fost restricționată, mai spun autoritățile care anunță că pe principalele drumuri din celelalte zone ale țării se circulă fără probleme deosebite.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că, luni dimineață, nu sunt drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Se circulă în condiții de iarnă, așternându-se un strat de zăpadă de 2-3 cm pe mai multe drumuri din județul Iași, fără a fi restricții de circulație. În zonă se acționează cu utilaje de deszăpezire.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A1 Sibiu-Deva, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov, carosabilul este uscat, nu sunt precipitații și traficul nu este aglomerat.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, șoferii sunt sfătuiți să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure la schimbarea direcţiei de deplasare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: zăpadă sosele iasi