x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nelu Legionaru' rămâne în arest.

Nelu Legionaru' rămâne în arest.

19 Mai 2011   •   12:32
Nelu Legionaru' rămâne în arest.

Ion Ilie Cezar, zis Nelu Legionaru', cercetat penal alaturi de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu pentru ca l-ar fi santajat pe Sebastian Ghita, ramane in arest. Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins, astazi, cererea de eliberare din arest sub control judiciar.

Instanta a admis recursul procurorilor si a anulat decizia Judecatoriei Buftea, luata luni, prin care Ion Ilie Cezar era pus in libertate sub control judiciar. Decizia este definitiva.

Pe 29 aprilie, magistratii Tribunalului Bucuresti au dispus emiterea de mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile, pe numele lui Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar, acuzati ca l-ar fi santajat pe Sebastian Ghita.

"Actele de amenintare si constrangere au fost intreprinse de inculpatul Sorin Ovidiu Vintu atat personal, cat si prin intermediul inculpatului Ion Ilie Cezar, care la randul sau urma sa obtina un folos injust. Inculpatul Vintu Sorin Ovidiu a recurs la amenintari cu moartea la adresa partii vatamate si a familiei, de natura a induce acesteia temerea ca se pot materializa, fapt ce l-a determinat sa-si ia masuri de protectie", se arata intr-un comunicat al Parchetului General, citat de Agerpres.

×