x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Show total cu un şofer beat mort: "I was start to go home... la dracu' ...şi m-a prins miliţia!"

Show total cu un şofer beat mort: "I was start to go home... la dracu' ...şi m-a prins miliţia!"

30 Iun 2011   •   08:54
Show total cu un şofer beat mort: "I was start to go home... la dracu' ...şi m-a prins miliţia!"

Un sofer aflat in stare avansata de ebrietate a facut spectacol in curtea spitalului Judetean Buzau. Prins de politisti in trafic si adus la camera de garda pentru recoltarea probelor biologice, barbatul i-a surprins pe toti vorbindu-le in engleza.

"Sunt angajatul lui Munai Gaz din Kazahstan si lucrez pentru PetroCanada. Am venit din razboi din Libia acuma", a inceput barbatul. "I was start to go home... the center of the road... two years here...ha, la dracu, la Merei...si m-a prins militia pe aici", a continuat soferul turmentat.

Cat timp a asteptat sa-i fie recoltate probele de sange, buzoianul s-a aratat preocupat de problemele majore ale omenirii, vorbindu-le cu mult patos politistilor despre ele. La plecare, omul a gasit si o parte folositoare a intamplarii: "Asta sunt si-asa ma cheama, am analizele la zi!".

Soferul le-a iesit in cale politistilor pe DN10, in localitatea buzoiana Vernesti, aparatul inregistrandu-l circuland cu 92 de km pe ora. Desi agentii i-au facut semn sa opreasca, el si-a continuat drumul si a fost blocat abia dupa un kilometru. Politistii l-au testat cu etilotestul, iar aparatul a indicat 1,28. Indeajuns ca barbatul sa ramana fara permis si sa fie cercetat penal.

×