x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Funeriu s-a întâlnit cu mistreţu' pe pista Aeroportului din Iaşi

Funeriu s-a întâlnit cu mistreţu' pe pista Aeroportului din Iaşi

30 Sep 2011   •   09:22
Funeriu s-a întâlnit cu mistreţu' pe pista Aeroportului din Iaşi

Tarom a anulat astazi o cursa retur pe ruta Iasi-Bucuresti, care urma sa plece la ora 6:00, dupa ce joi seara o aeronava care a aterizat la Iasi, la orele 22:25, a lovit un porc mistret. Printre pasagerii avionului s-a aflat si ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, care a participat la un seminar organizat la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi.

"Joi, 29 septembrie, aeronava Tarom care opera cursa de la Bucuresti la Iasi si care a aterizat la Iasi la orele 22:25, a lovit un porc mistret dupa aterizarea pe pista, in timpul franarii. Procedura de franare si parcarea aeronavei au avut loc in deplina siguranta, insa cursa de retur a fost anulata din motive de siguranta, pentru verificarea integritatii trenului de aterizare", se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

Astfel, cursa Tarom Iasi-Bucuresti, care urma sa plece astazi, la orele 06:00, a fost anulata din motive operationale. Pasagerii de pe aceasta cursa au fost redirectionati pe cursele cu plecare din Iasi la orele 10:15 si 13:00.

Printre pasagerii avionului s-a aflat si ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, care a participat la un seminar organizat la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi, anunta Mediafax.

"Am simtit o zdruncinatura, dar nu am stiut ce s-a intamplat. Abia acum aflu ca a fost vorba despre un porc mistret. Nu s-a creat panica printre pasagerii din avion", a declarat jurnalistilor, Daniel Funeriu.


×