x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Despre foştii fotbalişti Cristi Munteanu şi Mărgăritescu . "Babicu'" şi "China"

Despre foştii fotbalişti Cristi Munteanu şi Mărgăritescu . "Babicu'" şi "China"

de Mihai Igirosanu    |    26 Apr 2012   •   11:39

Daca portarul Cristian Munteanu, poreclit 'Babicu'', se retrasese din fotbal in urma cu doi ani, de la Dinamo, imbratisand o cariera de invitat permanent la postul sport.ro, de unde primea un salariu lunar, tainuitorul Andrei Margaritescu era inca fotbalist activ. Cu 3 selectii razlete in echipa nationala, mijlocasul poreclit 'China', descoperit de Mircea Lucescu in urma cu multi ani, intentiona sa revina in acest sezon pe gazon. La finele anului trecut, Margaritescu sI ex-stelistul Adrian Neaga erau exclusi din lotul ultimei clasate din Liga 1, CS Mioveni, acolo unde revenisera in vara lui 2011.

Saptamana trecuta, cei doi au fost reprimiti in lotul echipei pregatite de Costel Pana. Era momentul in care Margaritescu spera ca isi poate relansa cariera de fotbalist. Se antrena separat, iar pana la finalul campionatului era asteptat sa revina pe gazon.

Dupa sentinta pronuntata ieri, e clar ca ultimul meci din cariera fotbalistulul Andrei Margaritescu a fost pe 11 decembrie 2011, cand CS Mioveni a pierdut pe teren propriu, 1-2, cu Vointa Sibiu. Margaritescu era atunci om de baza, fiind pastrat pe teren pe toata durata celor 90 de minute.

×