x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 1.000 de păpuşi Nadia vândute într-o lună

1.000 de păpuşi Nadia vândute într-o lună

15 Ian 2010   •   00:00

La o lună de la momentul lansării, 6 decembrie 2009, Păpuşa Nadia Comăneci a fost vândută în aproximativ 1.000 de exemplare, o parte din fondurile încasate urmând să fie folosite pentru sprijinirea gimnasticii româneşti.



Preţul cel mai mare plătit pentru o păpuşă Nadia a fost de 200 dolari şi a fost rezultatul unei licitaţii online pentru o păpuşă cu autograful gimnastei, pe care a câştigat-o o admiratoare a acesteia din Malaysia.

Păpuşa a fost lansată de Fundaţia Nadia Comăneci, în cadrul programului "10 pentru gimnastică", care îşi propune susţinerea tinerelor sportive, care se antrenează în şcolile de gimnastică din România. BRD Groupe Societe Generale, partenerul oficial al Fundaţiei, a achiziţionat 500 păpuşi pe care le-a oferit cadou de Crăciun unor organizaţii umanitare. Astfel, Asociaţia Ovidiu Rom, Organizaţia Salvaţi Copiii, Asociaţia Valentina România, Asociaţia Alternative Sociale şi Asociaţia Acsis au putut dărui copiilor păpuşi Nadia oferite de BRD.

Arădeanca, fabrica unde se produce păpuşa, a lucrat la capacitate maximă pentru a acoperi cererea din luna decembrie. La ora actuală se lucrează pentru aprovizionarea reţelei de distribuţie. Începând din luna februarie, păpuşa Nadia va putea fi achiziţionată şi din reţelele Cora, Auchan, Compania de librării, pe lângă magazinele Diverta, de unde a putut fi cumpărată încă din ziua lansării. De asemenea, păpuşa poate fi comandată şi online, pe site-ul www.hometech.bizoo.ro.

"Publicul din România a primit bine păpuşa Nadia Comăneci. Regretul nostru este că în luna decembrie capacitatea de producţie nu a fost pe măsura cererii, însă din februarie vom aduce păpuşa Nadia în mai multe oraşe din ţară, reţeaua de distribuţie devenind mult mai largă." declară Virgil Munteanu, directorul general al Fundaţiei Nadia Comăneci.

×
Subiecte în articol: observator