x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 1 mai - comenzi de mici de șapte ori mai mari față de o zi obișnuită

1 mai - comenzi de mici de șapte ori mai mari față de o zi obișnuită

de Redacția Jurnalul    |    30 Apr 2024   •   11:45
1 mai - comenzi de mici de șapte ori mai mari față de o zi obișnuită
Sursa foto: Hepta

Românii comandă de Ziua Muncii de șapte ori mai mulți mici față de o zi obișnuită. Cea mai scumpă comandă de mici plasată de 1 mai a avut o valoare de 188 de lei pentru un platou de 20 de mici.

Ziua Internațională a Muncii deține recordul pentru cele mai multe comenzi de mici din an. Conform datelor din aplicația Tazz, românii comandă de șapte ori mai mulți mici față de o zi obișnuită.

Prețul mediu pentru o porție de trei mici este de 25 de lei, în timp ce bonul mediu înregistrat de 1 mai pe aplicație pentru o comandă de mici are o valoare de 86 de lei.

La polul opus, cea mai scumpă comandă de mici plasată de 1 mai a avut o valoare de 188 de lei pentru un platou de 20 de mici.

Românii încep în forță ziua de 1 mai, în intervalul 9.00 - 11.00 înregistrându-se 24% din totalul comenzilor de peste zi.

Topul momentelor de consum este însă condus de intervalul 12.00 - 15.00, când se înregistrează 49% din comenzile de mici.

Micii sunt alegerea preferată și pentru cină, în intervalul 16.00 - 19.00 înregistrându-se 20% din totalul comenzilor.

Deși 1 mai este „ziua de aur” pentru comenzile de mici, românii aleg acest preparat pentru prânz sau cină și pe parcursul anului: într-o zi obișnuită sunt comandați în medie 350 de mici.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mici 1 mai