x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 25 de persoane, audiate după percheziții într-un dosar de trafic de droguri

25 de persoane, audiate după percheziții într-un dosar de trafic de droguri

19 Iul 2020   •   16:45
25 de persoane, audiate după percheziții într-un dosar de trafic de droguri
Sursa foto: Foto: observator.tv

Un număr de 25 de persoane vor fi aduse la sediul DIICOT Dâmbovița, pentru a fi audiate într-un dosar ce vizează traficul de droguri. Oamenii legii au făcut, sâmbătă, 11 percheziții în această cauză, în județele Ilfov și Dâmbovița.

„În cauză s-a stabilit faptul că două grupuri infracționale, alcătuite din 9 persoane desfășoară pe raza județului Dâmbovița activități de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu”, anunță DIICOT.

Din cercetări au rezultat indicii că persoanele în cauză s-au aprovizionat cu droguri dintr-o cultură de cannabis înființată ilegal pe raza localității Butimanu.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 106 plante ce făceau parte dintr-o cultură de cannabis indoor și outdoor, patru grindere, două cântare electronice, nouă telefoane mobile, suma de 4.500 de lei, mai multe semințe de cannabis, obiecte cu urme de materie vegetală, precum și mai multe echipamente necesare creșterii și dezvoltării indoor a plantelor de cannabis.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: trafic de droguri