x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 250 de cupluri fericite - Nuntă de aur colectivă în Sectorul 4

250 de cupluri fericite - Nuntă de aur colectivă în Sectorul 4

09 Aug 2008   •   00:00

Şampanie, masă festivă, cadouri, muzică, agitaţie, veselie: Nunţi de aur în Sectorul 4! Proiectul demarat de Primăria Sectorului 4 din Capitală, împreună cu Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, a adunat 250 de cupluri care au sărbătorit împreună, ieri, Nunta de aur.

Vîrstnicii din Sectorul 4 care au ales să serbeze 50 de ani de mariaj au avut parte de multe surprize. Pe lîngă faptul că mulţi s-au reîntîlnit cu prieteni mai vechi, într-o ambianţă specială, pe malul lacului din Parcul Tineretului, fiecare cuplu a primit din partea Primăriei 750 RON, dar şi o sticlă de şampanie personalizată, pentru fiecare familie în parte. Din partea Fundaţiei Dan Voiculescu, cuplurile au primit cadouri constînd în produse electrocasnice. De asemenea, Fundaţia a mai anunţat şi programul de excursii pe care îl va organiza pentru pensionarii Sectorului 4.

PETRECERE. Ceremonia comună a fost oficiată de un sobor de preoţi, apoi aniversarea a continuat cu recitaluri susţinute de Corina Chiriac, Maria Ciobanu şi Mihai Constantinescu. "Mi-au plăcut muzica, ambianţa, m-am întîlnit cu prieteni mai vechi. Dacă sîntem sănătoşi, mai venim aici. Emoţiile sînt mari", ne-a spus o pensionară septuagenară.

"Am venit pentru prima dată, în calitate de primar, la un astfel de eveniment, dar mai tot timpul, în diverse forme şi funcţii, am fost alături de cei în vîrstă, pentru că, în primul rînd, nu mai am părinţi.

De fiecare dată îmi încarc bateriile în preajma bătrînilor. Ei sînt părinţii noştri, reprezintă tot ceea ce avem mai frumos şi, pînă la urmă, ei sînt modelele noastre", ne-a declarat Cristian Popescu-Piedone.



×
Subiecte în articol: observator