x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 49.000 de suporteri români şi 3.000 maghiari participă la meciul de fotbal România - Ungaria

49.000 de suporteri români şi 3.000 maghiari participă la meciul de fotbal România - Ungaria

06 Sep 2013   •   18:39
49.000 de suporteri români şi 3.000 maghiari participă la meciul de fotbal România - Ungaria
Sursa foto: Bogdan Chesaru/Intact Images

Aproximativ 52.000 de suporteri vor fi prezenţi la meciul România - Ungaria care va avea loc, vineri, pe stadionul Arena Naţională, începând cu ora 21,00, dintre care 3.000 sunt suporteri maghiari şi 49.000 - suporteri români, a declarat Irina Drăgan, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Române, informează agerpres.ro.

"Jandarmeria asigură opinia publică şi cetăţenii bucureşteni că a mobilizat suficiente resurse, pentru ca evenimentul sportiv care va avea loc în această seară în Capitală, să se desfăşoare fără incidente majore şi fără afectarea ordinii şi siguranţei publice. În situaţia în care vor avea loc incidente de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Jandarmeria va interveni, în conformitate cu atribuţiile sale legale, pentru restabilirea unui climat de normalitate şi siguranţă pentru toţi cetăţenii", informează instituţia într-un comunicat remis AGERPRES.

Totodată, Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care pot duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică, ce ar putea să le pună în pericol integritatea fizică.

De asemenea, conducerea instituţiei solicită atât suporterilor, cât şi cetăţenilor Capitalei, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine.

La meciul care va avea loc vineri seară, măsurile de ordine publică vor fi asigurate de aproximativ 1.000 de jandarmi şi 900 de poliţişti.

Naţionalele de fotbal ale României şi Ungariei se vor întâlni vineri seară, de la ora 21,00, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci vital pentru tricolori în tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondială de fotbal din 2014. 

×