x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 5 soluţii ca să scapi de igrasie

5 soluţii ca să scapi de igrasie

12 Apr 2012   •   07:02
5 soluţii ca să scapi de igrasie

Unele solutii avansate de specialisti duc la eliminarea definitiva a igrasiei, altele reprezinta doar rezolvari temporare. Vopselele si aditivii antifungici nu fac altceva decat sa trimita igrasia la vecini.

Proprietarii pot scapa de igrasie apeland la cinci solutii: metoda termoizolarii cu polistiren a partii exterioare a cladirii, prin vopsele cu aditivi speciali, prin metoda implantarii anumitor solutii chimice congelate in pereti sau prin metoda electro-ciberbnetica, cea mai noua solutie in domeniu.

Nu toate pot fi folosite, si la case, si la apartamente. Prima metoda indicata atat la case, cat si la apartamentele de bloc este izolarea cu placi de polistiren. Solutia polistirenului lipit pe peretii exteriori este cea mai indicata de catre specialisti, intrucat izoleaza casa si termic, realizandu-se importante economii la factura de caldura. 'Este folclor ce se spune ca, daca ti-ai placat casa sau apartamentul cu placi de polistiren de cinci centimetri, ai scapat de igrasie. Pentru a scapa de igrasie prin montarea de placi de polistiren trebuie calculat punctul de roua", a explicat, pentru RTV.NET, Lucian Bolcas, administratorul site-ului www.constructii.ro.

● Citeste articolul intreg pe www.rtv.net

×