x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 50 de jandarmi şi poliţişti au păzit un pensionar care protesta în Piteşti

50 de jandarmi şi poliţişti au păzit un pensionar care protesta în Piteşti

de Agerpres    |    04 Oct 2011   •   16:33

O actiune de protest a pensionarilor, care urma sa se desfasoare azi in Piata Vasile Milea din Pitesti, a fost anulata din lipsa de participanti, la ora anuntata pentru inceperea mitingului fiind in zona importante forte de ordine, dar un singur pensionar.

"Daca avem atatia bogati in tarisoara noastra, cine sa protesteze? Noi am fi cerut sa nu se mai impoziteze pensiile, pentru ca intentia Guvernului este acum sa impoziteze si pensiile de 350 de lei, care sunt ajutoare sociale. Dar nu vin oamenii, nu au timp", a declarat Constantin Ionescu, presedintele Asociatiei Pensionarilor Silvici din Romania, singurul prezent la ora stabilita in fata sediului Institutiei Prefectului Arges.

Constantin Ionescu a discutat cu cateva persoane in varsta pe care le-a intalnit in Piata Vasile Milea, dar niciunul dintre cei abordati nu stia despre protestul programat in zona.
Protestul fusese autorizat sa se desfasoare intre orele 11,00 si 13,00, in fata intrarii in sediul Institutiei Prefectului Arges.

Pentru a se evita orice fel de incidente, in zona au fost dislocate importante forte de ordine. Pe langa zecile de jandarmi, politisti si politisti comunitari, in Piata Vasile Milea s-au mai aflat o autospeciala a pompierilor si o ambulanta.

×