x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 80 de blocuri din sectoarele 1, 2, 3 şi 6, lăsate fără căldură în urma unei avarii la CET Sud

80 de blocuri din sectoarele 1, 2, 3 şi 6, lăsate fără căldură în urma unei avarii la CET Sud

25 Ian 2010   •   00:00

Peste 80 de blocuri din sectoarele 1, 2, 3 şi 6 din Capitală au probleme cu căldura în apartamente, din cauza unor disfuncţionalităţi apărute în reţeaua de distribuţie a energiei termice şi a unei avarii de la CET Sud.

Potrivit directorului RADET, Mihai Pecheanu, cele peste 80 de blocuri sunt situate în cartierele Griviţa, Colentina, Pantelimon, Vitan, Drumul Taberei şi Militari, în aceste imobile, temperaturile fiind mai mici decât cele normale, în condiţiile meteorologice actuale.

Din cele peste 80 de blocuri, 11, situate în cartierul Titan, nu au căldură şi apă caldă din cauza unei avarii la un punct termic, care a rămas fără curent.

Reprezentanţii ELCEN susţin că, în jurul orei 14.00, a fost înregistrată o avarie la un cazan aparţinând CET SUD, acesta fiind înlocuit cu un altul, care produce doar apă caldă.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, i-a solicitat directorului RADE, în cursul zilei de luni, să ia măsuri pentru remedierea deficienţelor şi să-i prezinte o situaţie a acestora la Comandamentul de iarnă, convocat pentru ora 22.00, la sediul Primăriei Capitalei.

×
Subiecte în articol: observator