x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator 900 de călători frauduloşi în trenuri, într-o singură zi

900 de călători frauduloşi în trenuri, într-o singură zi

26 Apr 2010   •   00:00

Poliţia Română informează că, într-o singură zi, aproximativ 900 de călători frauduloşi au fost depistaţi de poliţişti, în timpul unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional şi contravenţional în sistemul transporturi.

Totodată, au fost constatate 37 de infracţiuni şi au fost aplicate 294 de sancţiuni contravenţionale.

Vineri, poliţişti din cadrul Serviciului Transporturi al Inspectoratului General al Poliţiei Române au organizat o acţiune cu efective mărite, în staţii CF şi în trenuri de călători aflate în circulaţie.

Pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică a călătorilor, precum şi pentru prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional şi contravenţional în sistemul transporturi, aproximativ 1.050 poliţişti, jandarmi, specialişti ai CFR, au efectuat 410 controale, fiind verificate 568 de trenuri de călători şi peste 480 staţii şi triaje, din aproape toate zonele ţării.

Ca urmare a acestei ample desfăşurări de forţe, au fost depistate 889 de persoane călătorind fraudulos, 35 de minori şi două persoane date în urmărire.
Totodată, poliţiştii au constatat 37 de infracţiuni economice, judiciare sau de altă natură şi au aplicat 294 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 62.236 de lei.

×
Subiecte în articol: trafic