x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A castigat in vacanta un milion de dolari

A castigat in vacanta un milion de dolari

03 Ian 2005   •   00:00

Tragerea Loto "6 din 49" a facut un fericit inca din primele zile ale anului. La concursul de duminica 2 ianuarie a existat un bilet cu toate cele 6 numere extrase, care va aduce un venit brut de 45,7 de miliarde de lei.

FLORIN GONGU

INCA 20 DE MILIARDE. Directorul Adrian Albu a anuntat o noua majorare de fonduri pentru tragerea de duminica
LA MUNTE. Varianta castigatoare a fost jucata la o agentie dintr-o statiune de pe Valea Prahovei si a continut mai multe numere, printre care si cele 6 norocoase. Valoarea combinatiei a fost destul de mare, in conditiile in care o varianta a costat 50.000 de lei. Se pare ca respectivul se afla in vacanta la munte, incercandu-si norocul impreuna cu alti prieteni, punand fiecare la bataie o suma mai mare. Cert este ca pana ieri, acesta nu-si revendicase inca premiul. Acesta, in valoare neta, va fi de un milion de dolari, un apartament cu doua camere in centrul Capitalei si un autoturism VW Tuareg.

SUPLIMENTARE. Cum marele premiu pus duminica la bataie a si fost "ridicat", Loteria Romana a cautat solutii ca la urmatoarea tragere sa fie tot interes mare. Astfel, Adrian Albu, director de marketing in cadrul Loteriei, a anuntat ca "pentru tragerea speciala Loto «6/49» din data de 9 ianuarie 2005 s-a decis suplimentarea fondului de castiguri al categoriei I cu suma de 20 de miliarde de lei. La prima categorie va fi asigurat cel putin un milion de dolari, iar la cea de-a doua se va castiga cel putin o Dacia Solenza". Concursul de duminica se doreste a fi primul din seria tragerilor speciale Loto "6/49" ale lunii ianuarie.

20 LA SUTA
Incepand cu anul 2005, castigurile de la jocurile de noroc intra sub incidenta unui nou regulament. Astfel, fiecare suma castigata, indiferent de valoarea ei, va fi impozitata cu 20 la suta. Aceasta masura ii dezavantajeaza pe cei care castiga sume mici. Pana la 31 decembrie 2004 se impozitau cu 20 la suta doar sumele care depaseau 7,6 milioane de lei. "Vom incerca sa propunem o alta grila de impozitare, care sa nu-i dezavantajeze pe micii castigatori", a anuntat Adrian Albu, director de marketing in cadrul Loteriei Romane.

×
Subiecte în articol: observator