x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "A fost un om minunat, o colegă extraordinară"

"A fost un om minunat, o colegă extraordinară"

14 Mar 2010   •   00:00

Colegii de serviciu regretă profund decesul Ramonei Cîciu. "Vestea decesului ei este una tragică şi ne-a îndurerat profund. Carmen a fost un om minunat, o colegă extraordinara, care a fost in echipa noastră înca de la început. Este o pierdere grea pentru noi, colegii ei. Suntem alături de familia indoliată si vom face tot ce ne stă in putinţă să-i ajutăm. Dumnezeu să o odihenască în pace!", se arată într-un comunicat de presă al companiei la care era angajată femeia, citat de Agerpres.

Colegii femeii susţin că aceasta muncea prea mult, stătea peste program, îşi lua de lucru acasă şi era epuizată.

„9 -18 cu o oră pauză de masă, acesta era programul oficial. Neoficial, stăteai până la 8 seara, 10 seara, 11, unu noaptea, depinde cum aveai noroc. Ore suplimentare, neplătite, nerecunoscute de nimeni, nu conta decât ca proiectul să fie gata. În rest, nimic altceva. Dacă nu erau făcute, atunci aveau grijă de tine la renegociere", spune unul dintre colegii Ramonei Ciciu.

„Dacă nu-ţi terminai proiectul, indiferent de ce oră era, primeai mustrări. În cazul meu, s-a făcut şi unu noaptea, vineri, şi mi s-a spus ceva de genul 'nu-ţi dai suficient interesul pentru firmă. Mai mult de atât chiar n-am ce să mai spun", spune un alt angajat al firmei Ipsos Interactive Services.

 

×
Subiecte în articol: observator