x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A murit tatăl ministrului Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo

A murit tatăl ministrului Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo

18 Mai 2014   •   12:18
A murit tatăl ministrului Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo

Membrii Guvernului au transmis condoleanţe colegei lor de Cabinet, Gabriela Szabo, ministrul Tineretului şi Sportului, în urma decesului tatăului său, potrivit unui comunicat al Biroului de presă al Executivului.

"Membrii Guvernului României transmit sincere condoleanţe Gabrielei Szabo, în urma decesului tatălui său, în cursul zilei de ieri (sâmbătă - n.r.). Suntem cu toţii alături de doamna Szabo şi de familia sa, în faţa acestei grele încercări. în urma acestui tragic eveniment, în semn de solidaritate, am considerat total nepotrivită participarea echipei guvernamentale la Semi-maratonul organizat astăzi în Bucureşti", se arată în comunicatul Guvernului.

Totodată, în cuprinsul comunicatului sunt adresate mulţumiri celor care în aceste ore au transmis mesaje de solidaritate către Gabriela Szabo.

Ministrul Tineretului şi Sportului a ajuns, duminică dimineaţa, pentru o scurtă perioadă de timp, la Semi-maratonul Internaţional Bucureşti, pentru a vedea ultimele pregătiri ale organizatorilor pentru acest eveniment. "Este o competiţie care de la an la an creşte. Este o competiţie care mă bucură fiindcă văd la start atât de mulţi oameni care au ales să îşi petreacă astăzi timpul făcând mişcare, sport. Ei le dau semnalele pozitive către toţi cei care sunt în faţa televizoarelor că a trăi frumos înseamnă să te mişti. întotdeauna am spus că e cea mai ieftină pastilă de sănătate sportul", a declarat Gabriela Szabo pentru Agerpres.

×