x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A reclamat la ANPC că nu a câştigat la loto deşi horoscopul indica şanse!

A reclamat la ANPC că nu a câştigat la loto deşi horoscopul indica şanse!

18 Iul 2011   •   08:32
A reclamat la ANPC că nu a câştigat la loto deşi horoscopul indica şanse!

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Constantin Cerbulescu, a declarat intr-un interviu acordat Mediafax ca una dintre cele mai ciudate sesizari primite de ANPC apartine unui barbat care a reclamat ca nu a castigat la loto desi horoscopul dintr-un ziar ii indica sanse de castig.

Intrebat care sunt cele mai inedite reclamatii primite de catre comisarii ANPC, Cerbulescu a facut referire la una in care o persoana, dupa ce citit rubrica de horoscop dintr-un ziar, care indica sanse de castig la loterie, a cumparat bilete, dar nu a castigat.

"O reclamatie, primita de vreo jumatate de an, a fost din partea unui consumator care reclama un ziar de larga circulatie din Bucuresti pentru simplu fapt ca citise in ziua respectiva in horoscop ca va castiga o suma foarte mare de bani si a jucat si la loz in plic, si a luat si un bilet la loto si la alte jocuri, si nu a castigat nimic. Ne-a trimis biletele respective si decupajul din ziar cu horoscopul si reclama ziarul, cerand daune materiale si morale pentru ca el si-a cheltuit niste bani crezand ca va putea castiga asa cum scria in horoscop. Raspunsul nostru a fost ca trebuie sa se adreseze ziarului sau redactorului care tinea rubrica de horoscop, pentru daune. I-am explicat ca noi nu avem nicio treaba", a spus Cerbulescu.

×