x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A vrut sa-si ucida colegii

A vrut sa-si ucida colegii

24 Aug 2004   •   00:00

Un muncitor roman a fost arestat duminica, in orasul Haifa, din Israel, pentru ca a incercat sa-si omoare doi colegi de munca, tot romani.

Informatia a fost data publicitatii de cotidianul israelian Haaretz si, pe larg, in buletinul "Buna dimineata, Israel!", care citeaza declaratiile unui purtator de cuvant al politiei.

Potrivit surselor citate, muncitorul, al carui nume nu a fost dat publicitatii, a dat foc caravanei in care dormeau cei doi, dupa ce blocase cu o bara de metal usa baracii. Cei doi s-au salvat inlaturand, cu greu, barele de metal care protejau una dintre ferestre, dar au inhalat mult fum si erau pe punctul de a se sufoca. Cei doi se afla internati, in stare grava.

DE LA UN SCANDAL. Sambata, muncitorul arestat se certase cu unul dintre cei doi colegi, cearta transformandu-se in bataie. In timpul bataii, atacatorul a fost ranit la o mana. Dupa stingerea incendiului, muncitorul atacator a fost dus la spital, unde i s-au acordat ingrijiri medicale, dupa care a fost arestat. (Marina Constantinoiu)

×
Subiecte în articol: observator