x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vizibilitate redusă pe Autostrada Sibiu - Deva, aglomerație pe A1 București - Pitești

Vizibilitate redusă pe Autostrada Sibiu - Deva, aglomerație pe A1 București - Pitești

de Redacția Jurnalul    |    27 Oct 2023   •   07:42
Vizibilitate redusă pe Autostrada Sibiu - Deva, aglomerație pe A1 București - Pitești
Sursa foto: Hepta

Circulația se desfășoară cu dificultate, vineri dimineața, pe Autostrada Sibiu - Deva, din cauza ceții, iar pe tronsonul A 1 București - Pitești este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

Este semnalată ceață, vizibilitatea fiind redusă pe autostrada Sibiu-Deva, la kilometrul 355, în zona loc. Simeria, județul Hunedoara, iar carosabilul este umed.

De asemenea, aglomerație este înregistrată pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, începând din loc. Ciorogârla, județul Ilfov. De asemenea, trafic intens este și pe Centura Capitalei, pe raza loc. Chiajna, Domnești, Bragadiru și Pantelimon.

Polițiștii rutieri le recomandă șoferilor să circule cu multă atenție, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să evite depășirile riscante și să adapteze viteza la condițiile de trafic, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului.

(sursa: Mediafax)

×