x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Andrei Năstase, gest emoţionant. Ce a postat pe Facebook imediat după condamnarea tatălui său

Andrei Năstase, gest emoţionant. Ce a postat pe Facebook imediat după condamnarea tatălui său

06 Ian 2014   •   18:13
Andrei Năstase, gest emoţionant. Ce a postat pe Facebook imediat după condamnarea tatălui său

Andrei Năstase a postat pe Facebook, la scurt timp după sentinţa în Dosarul Zambaccian, o poză în care apare împreună cu părinţii săi. Fotografia a atras în scurt timp peste doua sute de like-uri, iar prietenii şi susţinătorii familiei Năstase trimit neîncetat mesaje de încurajare.



Fostul premier Adrian Năstase a fost condamnat, în dosarul Zambaccian,  patru ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată şi trei ani de închisoare pentru şantaj, precum şi cinci ani interzicerea unor drepturi civile după executarea pedepsei. Cele două pedepse au fost contopite, urmând ca Adrian Năstase să execute pedeapsa cea mai grea, de patru ani de închisoare.

De asemenea, în acelaşi dosar, soţia sa, Dana Năstase, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate la luare de mită şi infracţiuni la legea vamală, cu un termen de încercare de opt ani.

×