x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Abonament gratuit la Neversea pentru donatorii de sânge din București, Constanța și Galați

Abonament gratuit la Neversea pentru donatorii de sânge din București, Constanța și Galați

13 Iun 2022   •   11:30
Abonament gratuit la Neversea pentru donatorii de sânge din București, Constanța și Galați
Sursa foto: Facebook/ Neversea

Fanii Neversea din București, Constanța și Galați pot primi un abonament la festival dacă merg să doneze sânge pentru a salva vieți, transmit, luni, organizatorii evenimentului.

Blood Network, cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, inițiată de organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea, se extinde și mai mult în 2022.

Astfel, de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, cei care doresc să salveze vieți pot dona sânge în centrele de transfuzii fixe din București, Constanța și Galați și primesc un abonament la festivalul Neversea.

„Campania Blood Network s-a extins în acest an în 12 orașe, printre care și Zalău, și mii de oameni merg în fiecare weekend la caravana mobilă să doneze sânge. Organizatorii anunță acum evenimentul special de Ziua Donatorului, la care așteaptă mulți salvatori. Donatorii care vor să facă fapte bune sunt așteptați pe 14 și 15 iunie, între orele 7:30 și 13:30, la centrele fixe de donare de sânge din București, Constanța și Galați. Eroii vor fi răsplătiți cu distracție, cu cele mai frumoase amintiri de vară și cu răsărituri de neuitat la malul Mării, la cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa - Neversea”, anunță organizatorii.

Organizatorii Neversea oferă fiecărui donator un abonament gratuit la Neversea, valabil pentru toate cele 4 zile și 4 nopți de festival.

„De data aceasta, anul acesta, sărbătorim Ziua Mondială a Donatorilor de Sânge împreună cu organizatorii festivalului UNTOLD și Neversea, și practic, dăruim donatorilor de sânge un abonament gratuit la Neversea. Acesta este un semn de prețuire al donatorilor noștri și în felul acesta, împreună cu organizatorii Festivalului Neversea, le mulțumim donatorilor pentru gestul pe care îl fac”, a declarat Doina Goșa, directorul Centrului de Transfuzii Sanguine București.

Nevoia de sânge pentru salvarea de vieți persistă în spitalele din țară. În România e nevoie anual de peste 500.000 de unități de sânge.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: neversea