x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident cu patru răniţi la Bacău: Un microbuz, un autocar şi o maşină s-au ciocnit pe DE 85

Accident cu patru răniţi la Bacău: Un microbuz, un autocar şi o maşină s-au ciocnit pe DE 85

08 Iun 2012   •   07:45
Accident cu patru răniţi la Bacău: Un microbuz, un autocar şi o maşină s-au ciocnit pe DE 85

Patru persoane au fost ranite, vineri dimineata, in urma unui accident care a avut loc pe DE 85, in localitatea Dumbrava, judetul Bacau, si in care au fost implicate un autocar din Bulgaria in care se aflau 26 de pasageri, o autoutilitara si un autoturism.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Bacau, accidentul a fost provocat de catre soferul autoturismului, un cetatean turc, care s-a angajat in depasirea autoutilitarei, iar in momentul in care a realizat ca nu poate efectua manevra a franat brusc, incercand sa revina pe sensul sau de mers, insa a lovit autoutilitara.

In urma impactului, autoutilitara a fost proiectata pe sensul opus de mers, intr-un autocar din Bulgaria in care se aflau 26 de pasageri.

"Patru persoane au fost ranite, doua din autoturismul condus de cetateanul turc si doua din autoutilitara. Toate cele patru persoane au fost duse la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bacau, Narcisa Butnaru, potrivit Mediafax.

Potrivit medicilor de pe echipajele Serviciului de Ambulanta Bacau, care au preluat vitctimele, starea ranitilor este stabila.


×