x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident de muncă tragic. Un angajat al unei firme de telecomunicaţii a murit, după ce a căzut de pe un stâlp

Accident de muncă tragic. Un angajat al unei firme de telecomunicaţii a murit, după ce a căzut de pe un stâlp

08 Ian 2016   •   22:15
Accident de muncă tragic. Un angajat al unei firme de telecomunicaţii a murit, după ce a căzut de pe un stâlp
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Image

Un bărbat care lucra la o firmă de telecomunicaţii a murit, vineri după-amiaza, în oraşul Corabia, după ce a căzut de pe un stâlp, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Claudia Radu.

Aceasta a menţionat că sunt anchete în derulare pentru a stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul, printre instituţiile care derulează anchete fiind şi Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Olt.

Potrivit şefului ITM Olt, Cristian Ungureanu, angajatorul bărbatului care a murit vineri la Corabia este o firmă cu sediul în Topoloveni, judeţul Argeş, subcontractoare a unei firme mari de telecomunicaţii.

"Am fost informaţi de către Poliţie despre accidentul mortal din Corabia, unde angajatul unei firme de Argeş a căzut de pe un stâlp, de la înălţime, şi din cauza leziunilor suferite a murit. A intervenit un echipaj de Ambulanţă care a transportat bărbatul la spital, unde s-a constatat decesul. Urmează a fi stabilite cauzele accidentului, dacă avea echipament de siguranţă, dacă îl folosea corespunzător şi, fiind vorba de accident mortal, este în derulare şi o anchetă a procurorilor", a spus Cristian Ungureanu.

Bărbatul lucra pe un stâlp pentru remedierea unei defecţiuni şi se pare că s-a desprins centura de siguranţă şi a căzut de la înălţime. "Deocamdată nu se cunoaşte cauza exactă a accidentului, este o anchetă în curs", a mai adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Sursa - Agerpres

×
Subiecte în articol: accident de munca judetul olt corabia