x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident grav în Capitală: Şase răniţi, după ce un taxi a intrat într-un microbuz

Accident grav în Capitală: Şase răniţi, după ce un taxi a intrat într-un microbuz

06 Mar 2011   •   08:47

Şase oameni au ajuns la spital, noaptea trecută, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit în plin de un taximetru. Microbuzul, care aparţinea unei firme de pază îşi ducea angajaţii spre casă. La intersecţia bulevardului Mihai Eminescu cu şoseaua Tunari, acesta a fost lovit în plin de un taximetrist.

Martorii spun că şoferul taxiului nu s-a asigurat când a intrat în intersecţie. Niciunul dintre cei doi şoferi nu a consumat băuturi alcoolice.

Cele şase persoane rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Astfel, şoferul vinovat riscă dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Poliţiştii vor stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

Tot noaptea trecută, un şofer şi pasagerul din dreapta au ajuns la spital cu arsuri pe faţă şi mâini, după ce maşina de epocă în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări. La intrarea în localitatea Pipera, conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi a lovit un alt autoturism. În câteva secunde, maşina de epocă a fost cuprinsă de flăcări. Cei doi ocupanţi au reuşit să iasă la timp. Pompierii au intervenit imediat, însă maşina a ars în totalitate.

×