x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident grav în Constanţa: O persoană a murit, alte şase sunt rănite.

Accident grav în Constanţa: O persoană a murit, alte şase sunt rănite.

04 Iun 2011   •   07:11
Accident grav în Constanţa: O persoană a murit, alte şase sunt rănite.

O persoana a murit, iar alte sase au fost ranite, trei dintre ele fiind in stare grava, in urma unui accident rutier petrecut, astazi, pe DN 22 C, intre localitatile constantene Castelu si Poarta Alba.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Rutier Constanta, soferul unui Renault a incercat sa depaseasca un autoturism Dacia Logan, fara sa se asigure, fiind lovit de un Mercedes intrat si el in depasire. In urma impactului, autoturismul Renault a fost proiectat in Dacia, iar apoi toate cele trei masini, care circulau spre Medgidia, s-au rasturnat in afara soselei, pe camp.

In urma accidentului si-a pierdut viata o femeie in varsta de 79 de ani, pasagera in Renault.

De asemenea, alte sase persoane, trei din Dacia si trei din Renault, au fost ranite, fiind transportate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. Totodata, soferul autoturismului Mercedes si o alta persoana aflata in Renault au suferit echimoze si escoriatii, dar au refuzat sa mearga la spital.

Medicii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta spun ca, desi starea unora dintre victime este mai grava, niciuna dintre ele nu are viata pusa in pericol, fiind stabilizate hemodinamic si constiente.

×