x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident grav în județul Arad: 1 mort și 4 răniți

Accident grav în județul Arad: 1 mort și 4 răniți

13 Sep 2015   •   17:54
Accident grav în județul Arad: 1 mort și 4 răniți
Sursa foto: Colaj foto: aradon.ro

Un accident deosebit de grav a avut loc sâmbătă, 12 septembrie, în jurul orei 21.00, la ieșirea din Vladimirescu spre Mândruloc, județul Arad.

Un autoturism marca Opel a intrat pe contrasens și a lovit frontal un autoturism Volkswagen, în care se aflau patru tineri, toți din comuna Vladimirescu, județul Arad, potrivit aradon.ro

În urma impactului frontal extrem de violent, șoferul autoturimsului marca Opel a decedat, iar cele patru persoane rănite, din mașina lovită, au fost transportate la spital.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști sosiți la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 38 de ani, în timp ce a condus un autoturism marca Opel, pe DN7, din direcția Arad spre Lipova, ajungând în afara localității Vladimirescu, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul volanului intrând în coliziune frontală cu un autoturism Volkswagen. În urma impactului, conducătorul autoturismului Opel a decedat. A fost rănită grav conducătoarea autoturismului Volkswagen în vârstă de 27 de ani, și au fost rănite ușor alte trei persoane pasagere în același autoturism”, a declarat Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, citat de aradon.ro.

×