x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Accident grav pe DN65. Un mort şi 14 răniţi, după ce un un microbuz a lovit un Cielo

Accident grav pe DN65. Un mort şi 14 răniţi, după ce un un microbuz a lovit un Cielo

27 Aug 2015   •   10:33
Accident grav pe DN65. Un mort şi 14 răniţi, după ce un un microbuz a lovit un Cielo
Sursa foto: Foto: gds.ro / ARHIVĂ

O persoană a murit şi alte 14 sunt grav rănite în urma unui accident rutier petrecut, în această dimineaţă, pe Drumul Naţional 65 (DN65) din judeţul Olt, în Bobiceşti, la ieşirea din Balş.

În accident a fost implicat un microbuz în care se aflau 19 pasageri şi un autoturism Cielo în care erau patru persoane. În urma impactului, au fost rănite 15 persoane. Una dintre victime, un bărbat, pasager în autoturism, a suferit un stop cardio-respirator şi deşi echipajul elicopterului SMURD al ISU Dolj a încercat resuscitarea acesta nu a putut fi salvat, potrivit gds.ro.

Pe lângă elicopter, la faţa locului s-au deplasat trei ambulanţe SMURD de la ISU Olt şi mai multe ambulanţe de la Serviciul Judeţean Dolj.

"Răniţii sunt transportaţi la spitalul din Balş şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova", a specificat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Alin Băseşteanu.

Din primele cercetări ale Poliţiei Rutiere s-a stabilit că şoferul microbuzului nu a cordat prioritate autorismului Cielo, care circula pe DN65, fiind lovit în plin. În urma impactului microbuzul s-a răsturnat.

“În judeţul Olt, traficul rutier se desfăşoară îngreunat (pe un fir, alternativ) pe DN65 Slatina – Craiova, în zona localităţii Bobiceşti (km 35), din cauza unui accident de circulaţie în care au fost implicate două autovehicule. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule prudent şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului”, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

×
Subiecte în articol: accident microbuz judetul olt cielo DN65